Publikavimo data: 2023-12-24
Kukurūzų traškučiai receptas
Traškučiai - tai aliejuje kepti ploni daržovių griežinėliai. Paprastai jie gaminami iš bulvių. Taip pat yra traškučių, vadinamų nachos. Tai patiekalas, gaminamas iš keptų arba keptų kukurūzų tortilijų. Ši traškučių rūšis atsirado Meksikoje, tačiau masiškai paplito ir išpopuliarėjo atsiradus Amerikoje. Paruoškite traškučius ne iš tortilijų, o iš kukurūzų, o kad būtų naudingiau, iškepkite juos orkaitėje. Kaip pagrindą imkite kukurūzų miltus, žoleles ir prieskonius.
Žingsnis 1
Persijokite kukurūzų miltus. Į puodą supilkite kečupą ir totorių padažą. Nuplaukite ir nusausinkite petražoles, tada padalykite į mažas šakeles. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą traškučiams. Sumaišykite kukurūzų miltus, džiovintus čiobrelius ir raudonėlius, druską, papriką, alyvuogių aliejų ir plona srovele įpilkite vandens. Užminkykite tešlą ir palikite ją uždengtą 20 minučių.
Žingsnis 3
Iškepkite traškučius. Dėkite tešlą ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir tolygiai paskleiskite ją plonu sluoksniu. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 20 minučių. Atvėsinkite ir sulaužykite į gabalėlius.
Žingsnis 4
Sudėkite kukurūzų traškučius į lėkštę, viduryje padarykite duobutę, į ją sudėkite kečupą, padažą ir trumpas petražolių šakeles.
Kategorijos