Publikavimo data: 2023-12-24
Kumpio ir sūrio suktinukai receptas
Paprastas, skanus ir sotus užkandis. Šis patiekalas labiau šventiškas nei įprastas darbo dienos patiekalas, tačiau dėl paprasto paruošimo ir paprastų ingredientų suktinukus galima paruošti bet kokiai progai. Patiekalas labai patogus švediško stalo stalui. Suktinukai yra porcijiniai, nesiglamžo, neteka, todėl puikiai tinka švediško stalo šventei. Greitas šaltasis užkandis, kurį svečiai tikrai pamėgs!
Žingsnis 1
Nuplaukite žalumynus. Išvirkite ir atvėsinkite kiaušinį. Visus ingredientus padėkite ant stalo, kad būtų lengviau paruošti.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir česnaką.
Žingsnis 4
Tada sutarkuokite kietai virtą kiaušinį.
Žingsnis 5
Į tarkuotą sūrį ir kiaušinį įmaišykite žoleles ir majonezą. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdarą gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais. Jei pjaustysite ne skersai, o išilgai, kumpio griežinėlius bus lengva suvynioti. Perteklinį apvalumą galima nupjauti.
Žingsnis 7
Supjaustytą kumpį išdėliokite ant lentelės, kad būtų lengva sukti.
Žingsnis 8
Atsargiai sudėkite faršą ant kumpio viršaus.
Žingsnis 9
Kai į kiekvieną kumpio gabalėlį bus įdėta įdaro, pradėkite sukti ritinėlius.
Žingsnis 10
Suvyniotus ritinėlius sudėkite eilėmis, arti vienas kito, kad jie neišsiskleistų.
Žingsnis 11
Jei suktinukai vis dar nesuvynioti, galite juos surišti dantų krapštukais. Atlikta! Galime patiekti!
Žingsnis 12
Nors kumpio ir sūrio suktinukai jau laikomi šventiniu patiekalu, juos vis tiek galima patiekti neįprastai. Pavyzdžiui, vietoj dantų krapštukų galite naudoti žaliųjų svogūnų plunksnas. Kiekvieną suktinuką suriškite per vidurį ir lengvai pabarstykite šviežiai maltais maltais pipirais iš malūnėlio. Jūsų suktinukai tikrai taps šventinio stalo hitu!
Kategorijos