Publikavimo data: 2023-12-24
"Lašiša Cezaris receptas
Įdomi klasikinių Cezario salotų variacija, kurioje vietoj vištienos naudojama lengvai sūdyta raudona žuvis. Šis patiekalas atsirado ir išpopuliarėjo palyginti neseniai, todėl nedidelis nukrypimas nuo klasikinio recepto yra visiškai priimtinas. Neįprastą šviežių salotų lapų, traškių skrebučių, kvapnaus padažo ir nedidelių gabalėlių lengvai sūdytos lašišos derinį neabejotinai įvertins net išrankus gurmanas!
Žingsnis 1
Sudėkite visus ingredientus ant stalo, kad būtų lengviau paruošti. Išvirkite putpelių kiaušinius, paruoškite salotų padažą.
Žingsnis 2
Baltą duoną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite Pekino kopūstus, stengdamiesi nenaudoti mėsingų baltųjų dalių.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 5
Kiaušinius nulupkite, kiekvieną perpjaukite pusiau.
Žingsnis 6
Supjaustykite raudonąją žuvį nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 7
Salotų lapus, vyšninius pomidorus, kiaušinius ir žuvį perkelkite į didelį dubenį.
Žingsnis 8
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į dubenį.
Žingsnis 9
Ant viršaus atsargiai užpilkite padažo padažą.
Žingsnis 10
Dubenyje kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 11
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos duonos riekes.
Žingsnis 12
Kepkite duoną kelias minutes, apversdami gabalėlius, kol duona įgaus išskirtinę skrudintą spalvą.
Žingsnis 13
Paruoštus kruopas sudėkite į dubenį su salotomis. Nemaišykite, nes duona greitai taps traški!
Žingsnis 14
Patiekite Cezarį su lašiša, papuošę vyšnių puselėmis. Galite pridėti
Kategorijos