Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-18

Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje.

Gaminimo laikas
30 min.
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje. Žingsnis 1
Jei reikia, atšildykite lašišą, nuplaukite ir nusausinkite. Paruoškite karščiui atsparią kepimo skardą. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Žingsnis 2

Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sviestą sumaišykite puode su sojų padažu, medumi ir grūdėtomis garstyčiomis. Dėkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol sviestas ištirps.

Žingsnis 3

Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje. Žingsnis 3
Paruoškite lašišą. Išdėliokite žuvį ant kepimo skardos, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų ir tolygiai užpilkite padažu. Pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje. Žingsnis 4
Lašišos gabalėlius išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite medaus ir garstyčių padažu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
lašiša, žuvys, sveika mityba, pietu receptai, receptai vakarienei

Kategorijos