Publikavimo data: 2023-09-18
Lašiša medaus ir garstyčių padaže kepta orkaitėje.
Žingsnis 1
Jei reikia, atšildykite lašišą, nuplaukite ir nusausinkite. Paruoškite karščiui atsparią kepimo skardą. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sviestą sumaišykite puode su sojų padažu, medumi ir grūdėtomis garstyčiomis. Dėkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol sviestas ištirps.
Žingsnis 3
Paruoškite lašišą. Išdėliokite žuvį ant kepimo skardos, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų ir tolygiai užpilkite padažu. Pašaukite į vidurinę orkaitės dalį 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Lašišos gabalėlius išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite medaus ir garstyčių padažu ir patiekite.
Kategorijos