Publikavimo data: 2023-09-18
Lašiša orkaitėje grietinėlės padaže
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite į 2 dalis. Nuplaukite svogūną ir krapus ir smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Lašišos filė sudėkite į kepimo indą, supilkite vandenį, lauro lapą ir pipirų grūdelius. Uždenkite indą folija ir 15 minučių pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Išimkite žuvį iš orkaitės ir supilkite sultinį į puodą. Sudėkite grietinėlę, svogūną, krapus, maltus pipirus ir druską. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną ir kukurūzų miltus iki vientisos masės ir supilkite į puodą.
Žingsnis 4
Nuolat maišydami virkite padažą, kol sutirštės, ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Iškeptą lašišos filė sudėkite į lėkštę, apšlakstykite šiltu padažu ir patiekite.
Kategorijos