Publikavimo data: 2023-09-12
Liesas tinginis
Žingsnis 1
Nuplaukite datules ir išimkite sėklas. Visus ingredientus patogiai išdėliokite ant stalo. Pasiruoškite blenderį ir maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Anakardžių riešutus, graikinius riešutus, migdolus ir avižinius dribsnius sudėkite į blenderio dubenį. Susmulkinkite juos iki smulkių trupinių. Atskirai blenderiu sumalkite datules ir vandenį.
Žingsnis 3
Paruoškite tinginį. Dubenyje sumaišykite riešutų trupinius, datules, kakavos miltelius ir augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Naudodami maistinę plėvelę suformuokite iš mišinio dešrelę ir įdėkite ją į šaldytuvą 3 valandoms.
Žingsnis 4
Prieš pat patiekiant šokoladinę dešrą pamirkykite cukraus pudroje ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kategorijos