Publikavimo data: 2023-12-24
Makaronai pomidorų ir česnakų padaže receptas
Itališka vakarienė nėra prabanga, ji paprasta ir nebrangi. Makaronai pomidorų ir česnakų padaže ruošiami iš labai prieinamų produktų, o rezultatas - rafinuotas ir skanus patiekalas, vertas restorano. Be to, šiame recepte siūlomi patiekalų patiekimo variantai, kurie padės nustebinti šeimą ar svečius. Dar vienas pagrindinis šios tešlos privalumas yra tas, kad jai gaminti nenaudojami jokie gyvūninės kilmės produktai ir ji tinka vegetarams.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite ir užkaiskite.
Žingsnis 2
Spagečius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 7 minutes arba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol jie taps al dente (makaronai turi būti standūs ir šiek tiek neišvirę).Virdami makaronus į vandenį įpilkite valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus, kad makaronai nesuliptų.
Žingsnis 3
Tuo tarpu įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Išspauskite arba sutarkuokite česnaką ir kepkite 1 minutę. Tada sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius, išmaišykite ir kepkite dar 1 minutę.
Žingsnis 4
Supilkite į keptuvę vandenį ir išmaišykite. Padažą virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Išmeskite spagečius į sietelį. Nereikia jų nuplauti.
Žingsnis 6
Į pomidorų padažą įmaišykite spagečius. Maišykite atsargiai - geriausia naudoti žnyples. Spagečius troškinkite padaže 1-2 minutes. Dėl makaronų krakmolo padažas turėtų šiek tiek sutirštėti ir padengti spagečius. Paruošta.
Žingsnis 7
Spagečius sukrėskite į lizdus - naudokite žnyples arba šakutę ir šaukštą. Papuoškite makaronus bazilikų lapeliais ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos