Mandarinų sirupas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mandarinų sirupas

Saldus ir sodrus mandarinų sirupas greitai ir lengvai paruošiamas, puikiai tinka blynams, blyneliams, keksiukams ir kitiems saldiems kepiniams. Tokį sirupą galima naudoti sausainių pyragams mirkyti. O jei į sirupą įdėsite mandarinų griežinėlių ir šiek tiek ilgiau pavirsite, gausite visai savarankišką skanėstą arbatai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
195 kcal.
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinų sirupas Žingsnis 1
Paruoškite cukraus sirupą. Į gilų, sunkiu dugnu puodą supilkite vandenį ir suberkite cukrų. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir maišydami virkite sirupą, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Mandarinų sirupas Žingsnis 2
Išvirkite mandarinus. Supilkite mandarinų sultis į puodą su sirupu, išmaišykite ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15-20 minučių, kol taps auksinės karamelės spalvos. Įberkite žiupsnelį cinamono ir citrinos rūgšties. Sirupą išmaišykite, pavirkite dar 2-3 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos