Marinatas rūkytiems lašiniams marinuoti pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Marinatas rūkytiems lašiniams marinuoti

Kiaulės taukai yra ne tik skanus užkandis, bet ir labai sveikas produktas. Jį sudaro sočiosios riebalų rūgštys, kurios stiprina imunitetą, gerina medžiagų apykaitą, šalina toksinus ir padeda smegenims geriau veikti. Todėl lašinius nedideliais kiekiais būtinai reikėtų įtraukti į mitybos racioną. Geriau produktą ruošti namuose. Karštai rūkytiems lašiniams pravers šis paprasto marinato receptas.
Gaminimo laikas
5775 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
384 kcal.
Riebalai
41 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinatas rūkytiems lašiniams marinuoti Žingsnis 1
Paruoškite marinatą lašiniams rūkyti. Į puodą su vandeniu sudėkite visus marinatui skirtus ingredientus: druską, cukrų, pipirus, česnaką, baziliką ir lauro lapą. Uždėkite ant ugnies. Kai užvirs, nukelkite nuo viryklės ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Marinatas rūkytiems lašiniams marinuoti Žingsnis 2
Marinuokite lašinius. Užpilkite lašinius marinatu ir palikite 3-4 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos