Publikavimo data: 2023-09-16
Medaus pyragas su kreminio sūrio varškės kremu
Žingsnis 1
Nuplaukite vištos kiaušinį. Išsijokite miltus. Kepimo indą išklokite pergamentu. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą ir medų. Leiskite atvėsti iki drungnos temperatūros. Maišytuvu sumaišykite vištos kiaušinį ir cukrų iki vientisos masės. Kiaušinį įmaišykite į sviestą ir medų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Mišinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite sodą ir išmaišykite. Mišinys pradės putoti. Atidėkite puodą į šalį, kad atvėstų. Į šiltą medaus mišinį dalimis suberkite miltus ir suminkykite tirštą, minkštą tešlą. Palikite pastovėti 10-15 min. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į tris dalis ir iškočiokite į plonus, vienodos formos lakštus. Tešlą subadykite šakute, kad kepdama ji neišsipūstų. Kiekvieną pyragą kepkite 3-5 minutes. Leiskite jiems visiškai atvėsti. Pyragėlių skaičius ir dydis gali būti bet koks.
Žingsnis 5
Grietinėlę su milteliniu cukrumi maišytuvu išmaišykite iki purumo. Įmaišykite varškę. Grietinėlė turi būti šalta. Plakite mažiausiu mikserio greičiu, palaipsniui didindami greitį.
Žingsnis 6
Sudėkite pyragėlius vieną ant kito. Mentele arba konditeriniu maišeliu užtepkite kremo ant kiekvieno pyrago. Šiek tiek kremo užtepkite po pirmuoju pyragu, kad jis nenuslystų ant lėkštės.
Žingsnis 7
Viršutinį torto sluoksnį papuoškite avietėmis ir mėtų lapeliais.
Kategorijos