Publikavimo data: 2023-09-16
                Medaus pyragas su kreminio sūrio varškės kremu
                
                
                
                                                                            
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Nuplaukite vištos kiaušinį. Išsijokite miltus. Kepimo indą išklokite pergamentu. Paruoškite maišytuvą.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Puode ištirpinkite sviestą ir medų. Leiskite atvėsti iki drungnos temperatūros. Maišytuvu sumaišykite vištos kiaušinį ir cukrų iki vientisos masės. Kiaušinį įmaišykite į sviestą ir medų. Gerai išmaišykite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Mišinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite sodą ir išmaišykite. Mišinys pradės putoti. Atidėkite puodą į šalį, kad atvėstų. Į šiltą medaus mišinį dalimis suberkite miltus ir suminkykite tirštą, minkštą tešlą. Palikite pastovėti 10-15 min. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Padalykite tešlą į tris dalis ir iškočiokite į plonus, vienodos formos lakštus. Tešlą subadykite šakute, kad kepdama ji neišsipūstų. Kiekvieną pyragą kepkite 3-5 minutes. Leiskite jiems visiškai atvėsti. Pyragėlių skaičius ir dydis gali būti bet koks.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Grietinėlę su milteliniu cukrumi maišytuvu išmaišykite iki purumo. Įmaišykite varškę. Grietinėlė turi būti šalta. Plakite mažiausiu mikserio greičiu, palaipsniui didindami greitį.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Sudėkite pyragėlius vieną ant kito. Mentele arba konditeriniu maišeliu užtepkite kremo ant kiekvieno pyrago. Šiek tiek kremo užtepkite po pirmuoju pyragu, kad jis nenuslystų ant lėkštės.
                     
                                        
                        Žingsnis 7
                        
                        Viršutinį torto sluoksnį papuoškite avietėmis ir mėtų lapeliais.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos