Publikavimo data: 2023-09-14
Moliūgų keksiukai
Žingsnis 1
Paruoškite visus produktus. Nulupkite moliūgą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite moliūgu. Supjaustykite jį mažais kubeliais, užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol suminkštės, maždaug 15 minučių.
Žingsnis 3
Moliūgą sutrinkite trintuvu-blenderiu. Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki baltos spalvos ir supilkite moliūgų tyrę.
Žingsnis 5
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir manų kruopas, tada suberkite juos į tešlą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Tešlą supilkite į popierines arba silikonines formeles ir užpildykite jas iki pusės. Kepkite 30 minučių. Išimkite keksiukus iš formelių ir patiekite. Dantų krapštuku patikrinkite, ar keksiukai paruošti - ant jo neturi būti žalios tešlos.
Žingsnis 7
Paruoštus keksiukus apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos