Naminiai čeburekai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Naminiai čeburekai

Gaminimo laikas
60 min.
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai čeburekai Žingsnis 1
Kiaulieną ir jautieną nuplaukite ir išvalykite nuo plėvelės ar riebalų pertekliaus.

Žingsnis 2

Naminiai čeburekai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: miltus išsijokite ant stalo, padarykite juose duobutę ir supilkite vandenį su jame ištirpinta druska ir cukrumi. Įpilkite augalinio aliejaus, degtinės ir pradėkite minkyti tešlą.

Žingsnis 3

Naminiai čeburekai Žingsnis 3
Lengvai išminkykite tešlą, uždenkite ją skudurėliu ir palikite kuriam laikui. Po kurio laiko vėl lengvai išminkykite ir vėl palikite. Šias manipuliacijas pakartokite dar du kartus.

Žingsnis 4

Naminiai čeburekai Žingsnis 4
Paruoškite faršą: kiaulieną ir jautieną sumalkite mėsmale, sudėkite smulkintą svogūną, smulkintas žoleles ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Naminiai čeburekai Žingsnis 5
Pasūdykite ir papipirinkite maltą mėsą, tada ją praskieskite pienu, kol taps pusiau skysta. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 6

Naminiai čeburekai Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite 2-3 mm storio sluoksniu ir lėkštute ar lėkštute išpjaukite 15 cm apskritimus.

Žingsnis 7

Naminiai čeburekai Žingsnis 7
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą maltos mėsos, užlenkite kraštus ir gerai užspauskite. Tešlos kraštus apjuoskite rėmeliu, prispausdami šakute prie tešlos. Kad maltinukai nepriliptų prie šaukšto, lengvai sudrėkinkite jį šaltu vandeniu.

Žingsnis 8

Naminiai čeburekai Žingsnis 8
Kepkite čeburekus keptuvėje arba keptuvėje dideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol paruduos. Patiekite šiltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos