Naminiai čeburekai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Naminiai čeburekai

Gaminimo laikas
60 min.
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai čeburekai Žingsnis 1
Kiaulieną ir jautieną nuplaukite ir išvalykite nuo plėvelės ar riebalų pertekliaus.

Žingsnis 2

Naminiai čeburekai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: miltus išsijokite ant stalo, padarykite juose duobutę ir supilkite vandenį su jame ištirpinta druska ir cukrumi. Įpilkite augalinio aliejaus, degtinės ir pradėkite minkyti tešlą.

Žingsnis 3

Naminiai čeburekai Žingsnis 3
Lengvai išminkykite tešlą, uždenkite ją skudurėliu ir palikite kuriam laikui. Po kurio laiko vėl lengvai išminkykite ir vėl palikite. Šias manipuliacijas pakartokite dar du kartus.

Žingsnis 4

Naminiai čeburekai Žingsnis 4
Paruoškite faršą: kiaulieną ir jautieną sumalkite mėsmale, sudėkite smulkintą svogūną, smulkintas žoleles ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Naminiai čeburekai Žingsnis 5
Pasūdykite ir papipirinkite maltą mėsą, tada ją praskieskite pienu, kol taps pusiau skysta. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 6

Naminiai čeburekai Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite 2-3 mm storio sluoksniu ir lėkštute ar lėkštute išpjaukite 15 cm apskritimus.

Žingsnis 7

Naminiai čeburekai Žingsnis 7
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą maltos mėsos, užlenkite kraštus ir gerai užspauskite. Tešlos kraštus apjuoskite rėmeliu, prispausdami šakute prie tešlos. Kad maltinukai nepriliptų prie šaukšto, lengvai sudrėkinkite jį šaltu vandeniu.

Žingsnis 8

Naminiai čeburekai Žingsnis 8
Kepkite čeburekus keptuvėje arba keptuvėje dideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol paruduos. Patiekite šiltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
čeburekų receptai

Kategorijos