Publikavimo data: 2023-09-16
Obuolių sausainiai
Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, pašalinkite jų šerdį ir nulupkite. Išsijokite miltus. Išplakite kiaušinį. Valandą pamirkykite sultenes. Sviestą iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad jis suminkštėtų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentu.
Žingsnis 2
Kiaušinius plaktuvu išplakite su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Suberkite miltus ir sodą su actu. Minkykite rankomis, kad gautųsi vientisa, tiršta tešla.
Žingsnis 3
Obuolius smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į tešlą kartu su sultenėmis. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Rankomis suformuokite apvalius maždaug 1 cm storio sausainius ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite juos į orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami sausainius apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos