Publikavimo data: 2023-12-24
Okroška su dešra ir ridikėliais receptas
Yra daugybė okroškos receptų, tačiau tradiciniu rusiškuoju variantu laikomas okroškos su dešra ir žolelėmis ant kisieliaus receptas. Ši šalta sriuba tinka ištisus metus, bet ypač vasarą. Skirtingai nuo variantų su jautienos liežuviu ir kita mėsa, kuriuos reikia termiškai apdoroti, pagal šį receptą paruoštai okroškai paruošti reikia daug mažiau laiko, o alkį ir troškulį ji patenkina taip pat gerai!
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, kruopščiai nuplaukite daržoves ir prieskonines žoleles, nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves.
Žingsnis 3
Išvirkite kietai virtus kiaušinius. Nulupkite kiaušinius.
Žingsnis 4
Sutarkuokite virtas nuluptas bulves.
Žingsnis 5
Nulupkite ir sutarkuokite agurką ir sudėkite į bulves.
Žingsnis 6
Kiaušinius smulkiai supjaustykite arba sutrupinkite ir sudėkite į bulves bei agurkus.
Žingsnis 7
Dešrą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į daržoves bei kiaušinį.
Žingsnis 8
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir tarkuotus ridikėlius.
Žingsnis 9
Įdėkite majonezo, garstyčių ir krienų.
Žingsnis 10
Supilkite okrošką ant atšaldyto kvašo.
Kategorijos