Publikavimo data: 2023-12-25
Orkaitėje keptas kalakutienos kepsnys terijakio padaže receptas
Kalakutiena yra hipoalerginė, joje gausu baltymų, mineralų ir vitaminų, todėl kalakutienos patiekalai puikiai tinka dietiniams ir vaikų patiekalams. Orkaitėje keptas kalakutienos kepsnys išsaugo visas naudingąsias mėsos savybes. Teriyaki padažas patiekalui suteikia pikantiško aštraus skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite apelsiną, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sudėkite kepsnius į gilią lėkštę.
Žingsnis 3
Įpilkite terijakio padažo, maltų juodųjų pipirų, augalinio aliejaus ir pusės apelsino sulčių.
Žingsnis 4
Sudėkite džiovintas žoleles ir leiskite mėsai marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos kepsnius.
Žingsnis 6
Kepkite kepsnius orkaitėje 20-25 minutes ir apibarstykite juos sezamo sėklomis.
Žingsnis 7
Kalakutienos kepsnius terijakio padaže patiekite karštus, su žalumynais, šviežių salotų lapais ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos