Publikavimo data: 2023-12-24
Paprasta bulvių košė su pienu receptas
Bulvės Rusijoje žinomos jau daugiau kaip tris šimtus metų. Yra daugybė šios daržovės paruošimo būdų - virimas, kepimas, kepimas. Tačiau bulvių košė yra vienas populiariausių, paprasčiausių ir kartu gardžiausių receptų. Švelni bulvių košė puikiai tinka kaip garnyras prie žuvies ir mėsos patiekalų.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį.
Žingsnis 3
Nuluptas bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol suminkštės.Kad bulvės būtų gardesnės, į vandenį įberkite juodųjų pipirų, kelis lauro lapus ir porą skiltelių česnako.
Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį.
Žingsnis 5
Į bulves sudėkite sviestą.
Žingsnis 6
Supilkite šiltą pieną į bulves.
Žingsnis 7
Sutarkuokite bulves iki vientisos masės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 8
Karštą bulvių košę patiekite su žalumynais.
Kategorijos