Paprasta koldūnų tešla receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-20

Paprasta koldūnų tešla receptas

Koldūnai yra vietinis rusų patiekalas. Šį patiekalą mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Koldūnus lengva ir paprasta paruošti. Jų įdaras visada skirtingas - kas ką mėgsta, tą ir įdeda. Pavyzdžiui, bulvių, vyšnių, varškės, varškės, kopūstų ir t. t. Įdaras suvyniojamas į tešlą ir kepamas ne ilgiau kaip penkias minutes. Koldūnai paprastai patiekiami su grietine.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprasta koldūnų tešla receptas Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus.

Žingsnis 2

Paprasta koldūnų tešla receptas Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vandenį ir augalinį aliejų. Gerai išplakite šakute arba plaktuvu. Tada maišydami pamažu suberkite miltus.

Žingsnis 3

Paprasta koldūnų tešla receptas Žingsnis 3
Gerai išminkykite tešlą. Tešla bus kieta - kuo ji bus tvirtesnė, tuo geriau formuosis. Iš šaldytuvo išimkite maltinukus. Iš tešlos padarykite rutuliuką, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 4

Paprasta koldūnų tešla receptas Žingsnis 4
Norint pasigaminti koldūnų ar virtinukų, tereikia iš šaldytuvo išimti tešlą ir iškočioti ją kočėlu. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos