Publikavimo data: 2023-12-24
Paprasti tartaletės su tuno įdaru receptas
Tunas yra neriebi, sveika žuvis, kurią ypač vertina zoologai. Iš šviežio tuno gaminami suši arba kepsniai, o iš konservuoto tuno galima gaminti lengvas salotas ir užkandžius. Sumaišykite tuną su agurkais, kiaušiniais ir prieskoninėmis žolelėmis, įdarykite tartaletėmis arba voluonėlėmis ir paruoškite puikų pirštų maistą švediškam stalui.
Žingsnis 1
Nuplaukite agurką. Išvirkite kietai virtą kiaušinį ir nulupkite. Nuplaukite žalumynus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nusausinkite tuną ir sutrinkite jį šakute.
Žingsnis 2
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir krapus.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite virtą kiaušinį, sutarkuokite jį stambia tarka arba supjaustykite kiaušinių pjaustykle.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite agurką, kiaušinį ir tuną.
Žingsnis 6
Į dubenį supilkite majonezą ir didžiąją dalį žalumynų (šiek tiek žalumynų palikite papuošimui). Išmaišykite, kad susijungtų.
Žingsnis 7
Gauta mase pripildykite tartaletes.
Žingsnis 8
Papuoškite pyragėlius smulkintais žalumynais. Gero apetito.
Kategorijos