Pieno sriuba su vermišeliais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-25

Pieno sriuba su vermišeliais receptas

Pieno sriuba su vermišeliu - nuostabus patiekalas, kurį galima patiekti pietums, pusryčiams ir net popietiniam užkandžiui. Pieniška sriuba yra švelnaus skonio ir lengvai patiks ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Šio patiekalo gaminimas nereikalauja ypatingų įgūdžių, todėl su receptu gali susidoroti net pradedantis virėjas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių.

Žingsnis 2

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 2
Į įkaitintą sausą keptuvę sudėkite vermišelius. Kepkite vermišelius ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, 7-10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Kepimo trukmė priklauso nuo vermišėlių rūšies, keptuvės dydžio ir degiklio galios. Atkreipkite dėmesį į produkto spalvą - makaronai turi būti sodrios, bet ne tamsiai auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 3
Sudėkite vandenį ir pieną į tinkamo dydžio puodą arba puodą ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 4
Į pieną ir vandenį supilkite paskrudintus vermišelius.

Žingsnis 5

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 5
Sriubą pavirkite 2-3 minutes, suberkite cukrų ir druską. Šiame etape svarbu sriubą nuolat virti, nugriebti putas ir stebėti, kad pienas neišbėgtų.

Žingsnis 6

Pieno sriuba su vermišeliais receptas Žingsnis 6
Prieš pat patiekdami į karštą pienišką sriubą įdėkite sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos