Publikavimo data: 2023-12-25
Pieno sriuba su vermišeliais receptas
Pieno sriuba su vermišeliu - nuostabus patiekalas, kurį galima patiekti pietums, pusryčiams ir net popietiniam užkandžiui. Pieniška sriuba yra švelnaus skonio ir lengvai patiks ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Šio patiekalo gaminimas nereikalauja ypatingų įgūdžių, todėl su receptu gali susidoroti net pradedantis virėjas.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Į įkaitintą sausą keptuvę sudėkite vermišelius. Kepkite vermišelius ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, 7-10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Kepimo trukmė priklauso nuo vermišėlių rūšies, keptuvės dydžio ir degiklio galios. Atkreipkite dėmesį į produkto spalvą - makaronai turi būti sodrios, bet ne tamsiai auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite vandenį ir pieną į tinkamo dydžio puodą arba puodą ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Į pieną ir vandenį supilkite paskrudintus vermišelius.
Žingsnis 5
Sriubą pavirkite 2-3 minutes, suberkite cukrų ir druską. Šiame etape svarbu sriubą nuolat virti, nugriebti putas ir stebėti, kad pienas neišbėgtų.
Žingsnis 6
Prieš pat patiekdami į karštą pienišką sriubą įdėkite sviesto.
Kategorijos