Publikavimo data: 2023-12-24
Pitos užkandis receptas
Menkių kepenys - tikras vitaminų A ir D bei organizmui būtinų omega-3 riebalų rūgščių lobis. Kartu su pitos duona, žolelėmis ir sūriu menkės kepenys įgauna nuostabų švelnų skonį. Nuostabus patiekalo receptas, kuris neužims daug laiko, bet maloniai papildys pusryčius arba bus lengvas ir maistingas užkandis.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus ingredientus. Nuplaukite daržoves ir žoleles.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Supjaustytas paprikas perkelkite į gilų dubenį.
Žingsnis 5
Į paprikas sudėkite kreminį sūrį.
Žingsnis 6
Į sūrį ir paprikas suberkite krapus.
Žingsnis 7
Majonezą perkelkite į dubenį.
Žingsnis 8
Sudėkite menkės kepenis.
Žingsnis 9
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.Norėdami greičiau paruošti, naudokite maišytuvą.
Žingsnis 10
Ant lentos išskleiskite pitos duonos lakštą.
Žingsnis 11
Ant pitos užtepkite menkės kepenėlių įdaro.
Žingsnis 12
Paskirstykite įdarą ant pitos. Vienoje pitos pusėje palikite vietos be įdaro. Pitos kraštai taip pat turi likti švarūs. Taip vyniotinis atrodys tvarkingiau ir jį bus lengviau suvynioti.
Žingsnis 13
Ant įdaro sudėkite salotas.
Žingsnis 14
Suvyniokite vyniotinį ir įdėkite jį į šaldytuvą 20-30 minučių, kad pita įsigertų.
Žingsnis 15
Supjaustykite vyniotinį juostelėmis, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.
Kategorijos