Plovas iš bulguro su su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-14

Plovas iš bulguro su su jautiena

Gaminimo laikas
60 min.

Ingredientai (12)

Porcijos
4
250.00 g
90.00 g
10.00 g
80.00 g
180.00 g
pagal skonį
pagal skonį
pagal skonį
Reitingas: 4.4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną. Paruoškite visus ingredientus ir darbo paviršių.

Žingsnis 2

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - plonais griežinėliais. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, kad pjaustant svogūnus nesudrėktų akys, svogūnus ir peilį pamirkykite šaltame vandenyje.

Žingsnis 3

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Ant vidutinės ugnies 2-3 min. pakepinkite svogūną ir suberkite morkas. Maišydami kepkite daržoves 5 minutes.

Žingsnis 4

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą jautieną ir kepkite 7-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite 100 ml vandens ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite ingredientus ir dar 2-3 minutes palaikykite keptuvę ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 6
Į keptuvę atsargiai sudėkite nuplautą bulgurą. Pabarstykite bulgurą druska bei prieskoniais ir į keptuvę įdėkite nuluptas česnako skilteles. Kad kruopos taptų minkštos ir traškios, tris kartus nuplaukite bulgurą karštame pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 7

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 7
Į keptuvę įpilkite 2 puodelius vandens. Vandens turi būti tiek, kad jis būtų maždaug 1 cm virš kruopų.

Žingsnis 8

Plovas iš bulguro su su jautiena Žingsnis 8
Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite plovą ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Po to plovą išmaišykite ir palikite dar 5 min. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai