Publikavimo data: 2023-12-24
Prancūziška sūrio sriuba su vištiena receptas
Paruoškite labai skanią ir sočią sūrio sriubą su vištiena ir bulvėmis pietums. Ji yra švelnaus kreminio skonio ir gaminama iš paprastų produktų. Lydyto sūrio galite imti bet kokį: ir kietąjį sūrį, ir minkštąjį sūrį mėgintuvėliuose. Svarbiausia, kad tai būtų tikras lydytas sūris, o ne daržovių pakaitalas, tada sriubos skonis bus puikus. Tokia sriuba, paruošta namuose, gali konkuruoti su daugelio restoranų patiekalais.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite. Nulupkite bulves ir svogūnus. Supilkite
Žingsnis 2
Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Kad sultinys būtų geras, vištieną reikia sudėti į šaltą vandenį ir virti ant silpnos ugnies 35-40 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu lydytą sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 6
Kai sultinys bus paruoštas, išimkite virtą filė ir atvėsinkite.
Žingsnis 7
Sudėkite bulves į puodą, įdėkite lauro lapą ir šiek tiek pasūdykite sultinį.
Žingsnis 8
Svieste 5 minutes pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 9
Į sriubą sudėkite pakepintus svogūnus.Verdant sriubą būtinai nuimkite putas.
Žingsnis 10
Į sriubą įdėkite griežinėliais supjaustytą lydytą sūrį. Gerai išmaišykite, kad sūris ištirptų sultinyje.
Žingsnis 11
Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais ir įpilkite juos į sriubą virimo pabaigoje.
Žingsnis 12
Kai bulvės išvirs, sriuba bus paruošta. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska. Palikite sriubą pastovėti apie 20 minučių. Sriubą patiekite papuoštą žalumynais. Gero apetito.
Kategorijos