Publikavimo data: 2023-12-25
Prancūziški skrebučiai receptas
Tikriausiai daugelis bent kartą namuose pusryčiams yra gaminę tokį patiekalą: ėmė duonos riekeles ir mirkė jas saldžiame kiaušinio ir pieno mišinyje. Tada kepė svieste ir apibarstė cukrumi. Ir jie buvo vadinami tiesiog skrebučiais. Tik nedaugelis žino, kad teisingai šis patiekalas vadinamas prancūziškais skrebučiais. Jis ruošiamas paprastai ir puikiai tinka pusryčiams ar desertui. Jei dar neragavote prancūziškų skrebučių, būtinai turėtumėte juos pasigaminti.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištų kiaušinius. Jei reikia, supjaustykite duoną į keturias riekes. Paruoškite likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Dubenyje plaktuvu arba šakute suplakite pieną ir kiaušinius iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į kiaušinių ir pieno mišinį suberkite cukrų, cinamoną ir vanilinį cukrų. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Baltos duonos riekes pamerkite į kiaušinio ir pieno mišinį, kad gerai įsigertų.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su sviestu, į sviestą įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų.
Žingsnis 6
Kepkite duoną iš abiejų pusių 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Apkeptus prancūziškus skrebučius pabarstykite cukrumi. Paruošta. Mėgaukitės.
Kategorijos