Publikavimo data: 2023-12-25
Quesadilla receptas
Kesadilija yra vienas iš tradicinių meksikiečių virtuvės patiekalų, išpopuliarėjęs visame pasaulyje. Klasikinė kesadilija gaminama iš kvietinių arba kukurūzų tortilijų, kurios įdarytos sūriu ir kepamos arba skrudinamos. Be sūrio, į įdarą dažnai dedama mėsos, grybų, bulvių, kukurūzų ir kitų ingredientų. Siūlome jums sočių kesadilijų su malta mėsa variantą, kuris puikiai tiks vakarienei ar karštam užkandžiui.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves, stambiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite konservuotus kukurūzus.
Žingsnis 5
Į maltą mėsą sudėkite sūrį.
Žingsnis 6
Į maltą mėsą sudėkite smulkintus pomidorus ir kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 7
Įdarą sudėkite ant tortilijos.
Žingsnis 8
Uždenkite įdarą antrąja duonele ir patepkite ją pomidorų pasta.
Žingsnis 9
Perkelkite kesadiliją į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Žingsnis 10
Kepkite 3-5 minutes.
Žingsnis 11
Supjaustykite kesadiliją porcijomis, pabarstykite žaliaisiais svogūnais ir patiekite su grietinės padažu.
Kategorijos