Raudoni blynai, helovinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-12

Raudoni blynai, helovinas

Gaminimo laikas
110 min.
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudoni blynai, helovinas Žingsnis 1
Persijokite miltus. Nuplaukite ir nusausinkite burokėlius ir kiaušinį. Paruoškite panardinamą maišytuvą ir keptuvę.

Žingsnis 2

Raudoni blynai, helovinas Žingsnis 2
Išvirkite burokėlius. Burokėlius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 30-40 minučių. Tada atvėsinkite, nulupkite ir atsitiktinai supjaustykite.

Žingsnis 3

Raudoni blynai, helovinas Žingsnis 3
Paruoškite tešlą blynams. Supilkite pieną į burokėlius ir susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, kol jie taps tyre. Supilkite kiaušinį, rūgpienį ir dar kartą suplakite mikseriu. Tada supilkite cukrų, druską ir miltus ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą pakilti 30-35 minutes.

Žingsnis 4

Raudoni blynai, helovinas Žingsnis 4
Iškepkite blynus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite blynus po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Raudoni blynai, helovinas Žingsnis 5
Raudonus blynus patiekite su grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos