Publikavimo data: 2023-09-12
Raudoni blynai, helovinas
Žingsnis 1
Persijokite miltus. Nuplaukite ir nusausinkite burokėlius ir kiaušinį. Paruoškite panardinamą maišytuvą ir keptuvę.
Žingsnis 2
Išvirkite burokėlius. Burokėlius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 30-40 minučių. Tada atvėsinkite, nulupkite ir atsitiktinai supjaustykite.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą blynams. Supilkite pieną į burokėlius ir susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, kol jie taps tyre. Supilkite kiaušinį, rūgpienį ir dar kartą suplakite mikseriu. Tada supilkite cukrų, druską ir miltus ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą pakilti 30-35 minutes.
Žingsnis 4
Iškepkite blynus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite blynus po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Raudonus blynus patiekite su grietine.
Kategorijos