Šaldyti smidrai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-24

Šaldyti smidrai receptas

Šparagai yra labai naudingas augalas. Jo skonis panašus į šparaginių pupelių, tačiau jis yra švelnesnės tekstūros. Jis populiarus Europoje ir Azijoje. Kulinarijoje paprastai naudojami baltieji ir žalieji šparagai. Maistui naudojami jauni stiebai, o ne lapai. Švieži šparagų ūgliai išsilaiko tik 3-4 dienas, todėl dažniausiai produktas parduodamas šaldytas. Šparagų gaminimas yra malonumas. Juos galima kepti, gruzdinti, virti, troškinti ir t. t. Paprasčiausias receptas - šparagai sojų padaže ir alyvuogių aliejuje orkaitėje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaldyti smidrai receptas Žingsnis 1
Paruoškite smidrus kepimui. Atšildykite kambario temperatūroje arba mikrobangų krosnelėje.

Žingsnis 2

Šaldyti smidrai receptas Žingsnis 2
Paruoškite smidrus. Sumaišykite sojų padažą ir alyvuogių aliejų. Smidrus pamerkite į šį mišinį.

Žingsnis 3

Šaldyti smidrai receptas Žingsnis 3
Kepkite. Smidrus sudėkite į kepimo skardą arba karščiui atsparų indą. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 175-180 laipsnių temperatūroje 10-15 min. sojų padaže yra druskos, todėl smidrus sūdykite šiek tiek mažiau.

Žingsnis 4

Šaldyti smidrai receptas Žingsnis 4
Keptus smidrus patiekite su bulvėmis, makaronais arba mėsa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos