Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-25

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas

Sveikos mitybos šalininkų valgiaraštyje būtinai turi būti stringinės pupelės. Šiose ankštinėse daržovėse gausu vitaminų ir mikroelementų, padedančių kovoti su laisvaisiais radikalais ir išvengti širdies priepuolių. Troškinkite arba kepkite šparagines pupeles su grybais ir gausite paprastą, skanų ir lengvą patiekalą, kuris puikiai tinka užkandžiams arba kaip garnyras pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Nulupkite svogūną ir česnaką. Atšildykite šparagines pupeles kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 3

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 3
Grybus supjaustykite 3-4 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 4

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite svogūną bei česnaką 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 6
Sudėkite šparagines pupeles ir maišydami kepkite dar 3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas Žingsnis 7
Paruoštas salotas pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite sezamo sėklas sausoje keptuvėje, kol jos taps auksinės spalvos (2-3 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos