Publikavimo data: 2023-09-16
Salotos su vištiena
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite romėniškus kopūstus ir rukolą. Salotas suplėšykite nedideliais gabalėliais. Vištienos krūtinėlę išimkite iš riebalų ir plėvelės, šoninę supjaustykite pailgais griežinėliais. Smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę aptepkite ir marinuokite sojų padaže, paprikoje, druskoje ir pipiruose.
Žingsnis 3
Kepkite krūtinėlę augalinio ir sviesto aliejų mišinyje, kol taps auksinė.Kad mėsa būtų minkštesnė, palikite ją keptuvėje po dangčiu šiltoje vietoje 10 minučių.
Žingsnis 4
Iškeptą krūtinėlę supjaustykite 3 cm griežinėliais.
Žingsnis 5
Kepkite šoninę sausoje keptuvėje, kol taps auksinė.
Žingsnis 6
Kiaušinius išvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 7
Sudėkite salotas: ant lėkštės dėkite romėnų ir raketų, sumaišytų su alyvuogių aliejumi, po to - krūtinėlės griežinėlius, kiaušinius ir šoninę.
Žingsnis 8
Pabarstykite salotas tarkuotu sūriu ir patiekite.
Kategorijos