Publikavimo data: 2023-12-24
Salotos su vištiena ir ananasais receptas
Mėsa ir vaisiai - klasikinio skonio derinio pavyzdys, nors dar ne visi prie jo pripratę. Šiose lengvose salotose vištiena ir ananasai sudaro spalvingą tandemą. Ananasai ir kukurūzai patiekalą padaro sultingą ir gaivų, vištiena - sultingą, o sūris - švelnų ir kreminį. Esame tikri, kad šios salotos pirmosios dings nuo šventinio stalo.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką. Nuplaukite ir nusausinkite grybus. Iš ananasų ir kukurūzų nusausinkite skystį. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Nuleiskite filė į verdantį vandenį ir virkite apie 15 minučių ant silpnos ugnies.Norėdami išvirti sultingą filė, būtinai leiskite ją į verdantį vandenį, o ne į šaltą!
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol jie taps auksinės spalvos (apie 3-4 minutes).
Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite dar apie 5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 8
Išvirtą vištienos filė šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 9
Gilioje salotinėje sumaišykite vištieną, svogūnus ir grybus, ananasus, kukurūzus ir sūrį. Išspauskite skiltelę česnako. Apšlakstykite majonezu ir išmaišykite.
Žingsnis 10
Salotos su vištiena ir ananasais paruoštos.
Žingsnis 11
Salotas patiekite papuoštas petražolėmis. Mėgaukitės.
Kategorijos