Publikavimo data: 2023-12-24
Silkė po kailiniais receptas
Daržovių ir silkės salotos buvo paplitusios dar XIX a. Vokietijos ir Skandinavijos virtuvėje. Nuo praėjusio šimtmečio silkės po kailiu receptas išpopuliarėjo Rusijoje. Be to, dabar jau sunku įsivaizduoti šventinį, o ypač naujametinį stalą be šių apetitą žadinančių salotų. Siūlome jums klasikinės silkės po kailiais su žolelėmis receptą.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir išvirkite daržoves bei vištų kiaušinius, paruoškite darbo paviršių, patikrinkite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Silkę supjaustykite kubeliais, prieš tai išimdami kaulus.
Žingsnis 6
Morkas sutarkuokite tarka.
Žingsnis 7
Bulves sutarkuokite tarka.
Žingsnis 8
Sutarkuokite burokėlius.
Žingsnis 9
Sudėkite pirmąjį burokėlių salotų sluoksnį.
Žingsnis 10
Uždėkite antrą bulvių salotų sluoksnį.
Žingsnis 11
Įdėkite trečią sluoksnį silkės ir svogūnų salotų.
Žingsnis 12
Padarykite majonezo sluoksnį.
Žingsnis 13
Sudėkite morkų salotų sluoksnį.
Žingsnis 14
Apverskite salotas lėkštėje, papuoškite tarkuotu kiaušiniu ir krapais.Kad silkė po kailiu įgautų kuo daugiau skonio, leiskite salotoms 30-40 minučių pastovėti šaldytuve.
Kategorijos