Publikavimo data: 2023-12-25
Skrudinta duona su grybais receptas
Jei norite paįvairinti savo meniu įdomiais užkandžiais, tam puikiai tiks skrebučiai su grybais. Grybų tyrė su marinuotų agurkų griežinėliais tepama ant traškių duonos riekelių. Gaunasi lengvas ir skanus užkandis, kurį galima paruošti pusryčiams prie rytinio kavos puodelio arba patiekti prie šventinio stalo. Jūsų svečiai ir šeima tai tikrai įvertins.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir nulupkite svogūnus. Žoleles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Ant vidutinės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūnus, sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes. Atvėsinkite.
Žingsnis 6
Kepintus svogūnus ir grybus susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, kol jie taps tyre.
Žingsnis 7
Į grybų tyrę sudėkite agurkus ir smulkintas žoleles.
Žingsnis 8
Grybų faršą pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Grybų įdarą užtepkite ant viso grūdo duonos riekelių. Jei prieš tai duoną išdžiovinsite ant sausos keptuvės arba skrudintuvėje, ji bus dar skanesnė.
Žingsnis 10
Papuoškite skrebučius marinuoto agurko griežinėliais ir žolelėmis. Paruošta. Mėgaukitės.
Kategorijos