Skrudintos duonos riekelės cezario padažų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-12

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų

Gaminimo laikas
20 min.
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką ir įtrinkite juo duonos riekes. Sutarkuokite parmezaną. Nuplaukite salotų lapus ir vyšninius pomidorus ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Paruoškite maišytuvą.

Žingsnis 2

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų Žingsnis 2
Paruoškite duoną ir vištieną. Česnakinius skrebučius iš abiejų pusių apdžiovinkite ant sausos keptuvės. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite į jį vištienos filė ir kepkite iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 3

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų Žingsnis 3
Paruoškite Cezario padažą. Blenderio dubenyje suplakite vištienos kiaušinius, supilkite alyvuogių aliejų ir suplakite. Sudėkite Dižono garstyčias, Vusterio padažą ir česnaką. Mišinį plakite iki vientisos masės. Gautą padažą perkelkite į tinkamą indą ir sudėkite parmezano drožles, išmaišykite. prieš dėdami į skrebučius padažą šiek tiek atvėsinkite šaldytuve.

Žingsnis 4

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų Žingsnis 4
Paruoškite Skrudintos duonos riekelės. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite Cezario padažo. Ant viršaus uždėkite salotų lapą, o ant jo - vištienos filė. Ant filė uždėkite vyšninių pomidorų ir pabarstykite tarkuotu parmezanu. Ant viršaus užpilkite Cezario padažo ir uždenkite antrąja duonos riekele, švelniai paspausdami, kad padažas neišsilietų.

Žingsnis 5

Skrudintos duonos riekelės cezario padažų Žingsnis 5
Patiekite skrudintos duonos riekelės su Cezario padažu, ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą parmezaną ir uždėkite kelis vyšninius pomidorus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos