Publikavimo data: 2023-09-12
Skrudintos duonos riekelės cezario padažų
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką ir įtrinkite juo duonos riekes. Sutarkuokite parmezaną. Nuplaukite salotų lapus ir vyšninius pomidorus ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite duoną ir vištieną. Česnakinius skrebučius iš abiejų pusių apdžiovinkite ant sausos keptuvės. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite į jį vištienos filė ir kepkite iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 3
Paruoškite Cezario padažą. Blenderio dubenyje suplakite vištienos kiaušinius, supilkite alyvuogių aliejų ir suplakite. Sudėkite Dižono garstyčias, Vusterio padažą ir česnaką. Mišinį plakite iki vientisos masės. Gautą padažą perkelkite į tinkamą indą ir sudėkite parmezano drožles, išmaišykite. prieš dėdami į skrebučius padažą šiek tiek atvėsinkite šaldytuve.
Žingsnis 4
Paruoškite Skrudintos duonos riekelės. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite Cezario padažo. Ant viršaus uždėkite salotų lapą, o ant jo - vištienos filė. Ant filė uždėkite vyšninių pomidorų ir pabarstykite tarkuotu parmezanu. Ant viršaus užpilkite Cezario padažo ir uždenkite antrąja duonos riekele, švelniai paspausdami, kad padažas neišsilietų.
Žingsnis 5
Patiekite skrudintos duonos riekelės su Cezario padažu, ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą parmezaną ir uždėkite kelis vyšninius pomidorus.
Kategorijos