Publikavimo data: 2023-12-25
Šokoladinis biskvitas su varškės kremu ir braškėmis receptas
Tradicinė šventinio vakaro pabaiga paprastai būna desertas. Neįprastas šokoladinis biskvitas su varškės kremu ir braškėmis, patiektas krematoriuje, sužavės svečius ne tik elegantiška išvaizda, bet ir subtiliu skoniu. Šis patiekalas tinka ir romantiškai vakarienei dviese. Jei norite, braškes galite pakeisti kitomis sezoninėmis uogomis arba šviežių ar konservuotų vaisių gabalėliais.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite vištų kiaušinius ir uogas, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, paruoškite darbinį paviršių.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Cukrų ir kiaušinius sumaišykite iki vientisos masės. Kiaušinius ir cukrų geriau plakti mikseriu. Kuo mišinys bus puresnis ir puresnis, tuo sausainiai bus purūs.
Žingsnis 4
Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.Švelniai išmaišykite mentele, kad nesusidarytų vientisa tekstūra.
Žingsnis 5
Į tešlą suberkite kakavą ir išmaišykite iki vientisos masės. Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu. Į formą sudėkite tešlą. Kepkite sausainius 20-25 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 6
Tuo tarpu paruoškite grietinėlę. Supilkite pieną į gilų dubenį.
Žingsnis 7
Sudėkite varškę į pieną ir sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Leiskite paruoštam sausainiui atvėsti, tada išimkite iš formos.
Žingsnis 9
Biskvitą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 10
Supjaustykite braškes plonais griežinėliais.
Žingsnis 11
Ištepkite kremu desertinės kreminės talpyklos dugną.
Žingsnis 12
Tada dėkite sausainių sluoksnį.
Žingsnis 13
Tada paskleiskite dar vieną sluoksnį kremo ir braškių.
Žingsnis 14
Ant braškių uždėkite dar vieną kremo sluoksnį.Jei desertą patiekite didelėse stiklinėse, sluoksnius keiskite, kol indas bus pilnas.
Žingsnis 15
Kremą pabarstykite lygiu sluoksniu kakavos, papuoškite šviežiomis braškėmis.
Kategorijos