Publikavimo data: 2023-09-16
Spurgos aliejuje
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir išdėliokite juos ant stalo, kad būtų patogu naudoti.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir įmuškite du vištų kiaušinius, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Tuomet įpilkite stiklinę kefyro ir suplakite ingredientus iki vientisos masės, atrodančios kaip šviesios putos.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tada į tešlos rutulį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir gerai išminkštikite tešlą.
Žingsnis 4
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą 1 cm storio sluoksniu. Naudodami specialią formą iš tešlos išpjaukite mažus apskritimus.
Žingsnis 5
Paimkite puodą ir supilkite į jį augalinį aliejų. Suberkite tešlą į aliejų ir padėkite ant ugnies. Kepkite koldūnus verdančiame aliejuje 10-15 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Išjunkite kaitrą ir sudėkite koldūnus ant popierinio rankšluosčio. Jis turėtų sugerti aliejaus perteklių. Paruošta!
Žingsnis 7
Dėkite keksiukus į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra. Iškeptus koldūnus papuoškite mėtų lapeliais. Gero apetito!
Kategorijos