Spurgos aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Spurgos aliejuje

Gaminimo laikas
50 min.
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spurgos aliejuje Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir išdėliokite juos ant stalo, kad būtų patogu naudoti.

Žingsnis 2

Spurgos aliejuje Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir įmuškite du vištų kiaušinius, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Tuomet įpilkite stiklinę kefyro ir suplakite ingredientus iki vientisos masės, atrodančios kaip šviesios putos.

Žingsnis 3

Spurgos aliejuje Žingsnis 3
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tada į tešlos rutulį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir gerai išminkštikite tešlą.

Žingsnis 4

Spurgos aliejuje Žingsnis 4
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą 1 cm storio sluoksniu. Naudodami specialią formą iš tešlos išpjaukite mažus apskritimus.

Žingsnis 5

Spurgos aliejuje Žingsnis 5
Paimkite puodą ir supilkite į jį augalinį aliejų. Suberkite tešlą į aliejų ir padėkite ant ugnies. Kepkite koldūnus verdančiame aliejuje 10-15 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Spurgos aliejuje Žingsnis 6
Išjunkite kaitrą ir sudėkite koldūnus ant popierinio rankšluosčio. Jis turėtų sugerti aliejaus perteklių. Paruošta!

Žingsnis 7

Spurgos aliejuje Žingsnis 7
Dėkite keksiukus į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra. Iškeptus koldūnus papuoškite mėtų lapeliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos