Publikavimo data: 2023-09-16
Spurgos su obuoliais
Žingsnis 1
Išsijokite miltus. Nuplaukite obuolius ir citriną. Nuplaukite kiaušinius. Pasiruoškite specialų peilį obuolio šerdžiai išpjauti arba naudokite analogišką peilį.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolius ir specialiu peiliu išpjaukite šerdį, kad obuolys liktų sveikas. Supjaustykite 1 cm storio apskritimais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 3
Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite su druska iki putų. Trynius sumaišykite su vandeniu.
Žingsnis 4
Į miltus sutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite cukrų. Supilkite trynius ir išmaišykite. Atsargiai supilkite išplaktus baltymus. Labai atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Keptuvėje užvirinkite aliejų. Obuolių skilteles pamerkite į tešlą, leiskite joms nusausėti ir sudėkite į keptuvę. Apverskite plakikliu ir kepkite apie 4 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Paruoškite kremą. Į grietinėlę supilkite vanilę. Išplakite iki putų. Toliau plakite ir dalimis supilkite miltelinį cukrų. Plakite iki vientisos ir purios masės.
Žingsnis 7
Patiekite keksiukus su arbata. Nepamirškite jų pabarstyti cukraus pudra.
Kategorijos