Labai apetitiškos, erdvios ir aromatingos sūrio bandelės tinka pusryčiams arba užkandžiams keliaujant. Jos tokios skanios, kad sunku nustoti jas valgyti visas iš karto. Jas labai patogu pasiimti su savimi net į iškylą, mokyklą ar darbą. sūrį bandelėms geriau rinktis kietą arba pusiau kietą. Puikiai tiks gouda, Tilsiter, parmezanas arba rusiškas sūris. Išbandykite kelių sūrių derinį - išeis dar geriau.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus. Pieną pašildykite iki 40 laipsnių Celsijaus. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu.
Žingsnis 2
Reklama Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite jį su miltais. Įberkite druskos ir augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Šiltame piene ištirpinkite mieles ir cukrų. Po 5 minučių šį mišinį supilkite į tešlą. Užminkykite minkštą, nelipnią tešlą. Palikite šiltoje vietoje 1 valandai.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Iš tešlos suformuokite nedideles bandeles ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Palikite 20 min. pastovėti, tada pusvalandžiui pašaukite bandeles į įkaitintą orkaitę. Prieš kepdami bandeles galite aptepti pienu ir pabarstyti sezamo sėklomis.
Žingsnis 5
Sūrio suktinukus patiekite karštus su stikline pieno.