Publikavimo data: 2023-12-24
Sūrio bandelės receptas
Labai apetitiškos, erdvios ir aromatingos sūrio bandelės tinka pusryčiams arba užkandžiams keliaujant. Jos tokios skanios, kad sunku nustoti jas valgyti visas iš karto. Jas labai patogu pasiimti su savimi net į iškylą, mokyklą ar darbą. sūrį bandelėms geriau rinktis kietą arba pusiau kietą. Puikiai tiks gouda, Tilsiter, parmezanas arba rusiškas sūris. Išbandykite kelių sūrių derinį - išeis dar geriau.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus. Pieną pašildykite iki 40 laipsnių Celsijaus. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu.
Žingsnis 2
Reklama Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite jį su miltais. Įberkite druskos ir augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Šiltame piene ištirpinkite mieles ir cukrų. Po 5 minučių šį mišinį supilkite į tešlą. Užminkykite minkštą, nelipnią tešlą. Palikite šiltoje vietoje 1 valandai.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Iš tešlos suformuokite nedideles bandeles ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Palikite 20 min. pastovėti, tada pusvalandžiui pašaukite bandeles į įkaitintą orkaitę. Prieš kepdami bandeles galite aptepti pienu ir pabarstyti sezamo sėklomis.
Žingsnis 5
Sūrio suktinukus patiekite karštus su stikline pieno.
Kategorijos