Publikavimo data: 2023-12-24
Sūrio keksiukai receptas
Jei galvojate, kur dėti varškę, o sūrio pyragaičiai ar apkepai jums nusibodo, pagaminkite varškės keksiukų. Paruošimas užtruks tik pusvalandį, o kaip rezultatą gausite minkštą, orų ir švelnų desertą prie arbatos. Keksiukus galima valgyti paprastus, pabarstytus milteliais arba papuošti varškės, varškės sūrio ar grietinėlės kepurėle.
Žingsnis 1
Išimkite sviestą ir leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kambario temperatūros sviestą ir kiaušinius.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite panardinamuoju maišytuvu arba sumaišykite virtuviniu kombainu.
Žingsnis 4
Į dubenį suberkite persijotus miltus.Persijoti miltai išlieka be gumuliukų ir suteikia jiems oro.
Žingsnis 5
Vietoj cukraus galite įdėti medaus arba saldiklio.
Žingsnis 6
Įberkite vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto.
Žingsnis 7
Supilkite pieną.
Žingsnis 8
Viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.Jei norite, į tešlą galite įmaišyti uogų ar džiovintų vaisių.
Žingsnis 9
Gauta tešla pripildykite keksiukų formeles iki 2/3, nes kepant keksiukai pakils. Geriausia naudoti silikonines formeles. Iš jų lengva išimti paruoštus keksiukus. Taip pat galite naudoti specialius vienkartinius popierinius krepšelius keksiukams ir keksiukams.
Žingsnis 10
Siųskite keksiukus į orkaitę ir 20 min. kepkite 180 °C temperatūroje.Norėdami patikrinti, ar keksiukai jau paruošti, pradurkite juos dantų krapštuku. Jei dantų krapštukas sausas, keksiukai paruošti.
Žingsnis 11
Paruoštus keksiukus pabarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės.
Kategorijos