Publikavimo data: 2023-12-24
Sūrio pyragaičiai su obuoliais receptas
Sūrio paplotėliai yra tradicinis rusiškas patiekalas, kuriuo mėgaujasi ir suaugusieji, ir vaikai. Juos galima valgyti pusryčiams arba patiekti kaip desertą. Sūrinukai taip pat gali būti sveikas užkandis, nes pasirinkus tinkamus ingredientus jie tampa ne tik skanūs, bet ir sveiki. O kad šis patiekalas būtų dar geresnis, į jį įdėkite obuolį. Jis suteiks sūreliams sultingumo ir rūgštumo. Į vidų taip pat galite įdėti cinamono ir riešutų, nes jie puikiai dera su obuoliais.
Žingsnis 1
Nuplaukite obuolius. Išmatuokite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Varškę sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite šakute. Jei norite švelnesnės tekstūros, varškę pertrinkite per sietelį.
Žingsnis 3
Į varškę ir kiaušinius suberkite manų kruopas, cukrų, druską ir vanilinį cukrų.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Nulupkite obuolius ir išimkite jų kauliukus. Supjaustykite obuolius plonais griežinėliais arba sutarkuokite juos stambia tarka.
Žingsnis 6
Į varškės masę sudėkite obuolius.
Žingsnis 7
Iš masės suformuokite sūrio paplotėlius ir apvoliokite juos miltuose.
Žingsnis 8
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite sūrio pyragėlius po 5-6 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 9
Papuoškite sūrio pyragėlius mėtomis ir pabarstykite cukraus pudra. Sūrio pyragėlius užpilkite grietinėle arba kondensuotu pienu.
Kategorijos