Publikavimo data: 2023-12-25
Sūrio sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis receptas
Šią skanią ir sočią sūrio sriubą su rūkytomis medžioklės dešrelėmis ir daržovėmis paruošite greitai ir lengvai. Jai nereikia virti mėsos sultinio, todėl sriubą virsite tik 40 minučių. Sūris ir medžioklinės dešrelės suteiks sultiniui sodrų kreminį ir mėsos skonį su rūkytos mėsos natomis. Ši sriuba puikiai tinka kaip pirmasis pietų patiekalas.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus, morkas, česnakus ir bulves. Į puodą įpilkite 2 litrus švaraus vandens ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Svogūnus smulkiai supjaustykite, o morkas - kubeliais.
Žingsnis 4
Medžioklės dešreles supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Kai vanduo puode užvirs, sudėkite bulves. Kai vanduo vėl užvirs, sumažinkite ugnį. Sriubą virkite ant silpnos ugnies, vengdami greito užvirimo. Verdant būtinai nugriebkite nuo paviršiaus putas.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite žvėrienos dešreles ir įspauskite česnaką. Viską sumaišykite ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 8
Kai bulvės išvirs iki pusės, į puodą suberkite lydytą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir medžioklės dešreles. Virkite sriubą dar apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Jei reikia, į sriubą įberkite lauro lapą, sausų žolelių ir žiupsnelį ciberžolės.
Žingsnis 10
Atlikta. Sriubą patiekite papuoštą petražolių lapeliais. Mėgaukitės.
Kategorijos