Publikavimo data: 2023-09-18
Švelniausia panakota
Žingsnis 1
Išimkite visus maisto produktus iš šaldytuvo, kad jie spėtų sušilti iki kambario temperatūros. Paruoškite maišytuvą. Užpilkite želatiną 50 ml vandens ir leiskite išbrinkti.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Užvirinkite ant vidutinės ugnies ir iš karto nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Mišinį šiek tiek atvėsinkite ir supilkite želatiną. Švelniai išmaišykite, kad nesusidarytų burbuliukų. Supilkite į formeles, atvėsinkite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Žingsnis 4
Papuoškite serviravimo lėkštę, naudodami sirupą ar padažą, ant panna cotta dėkite šviežių vaisių gabalėlius.
Kategorijos