Terijakio padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Terijakio padažas

Terijakio padažas tinka ir salotoms, ir mėsos patiekalams gardinti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Terijakio padažas Žingsnis 1
Nulupkite ir labai smulkiai sukapokite 3 česnako skilteles. Porą minučių pakepinkite aliejuje.

Žingsnis 2

Terijakio padažas Žingsnis 2
Suberkite cukrų, sojų padažą ir gerai išmaišykite. Palikite ant šiek tiek mažesnės nei vidutinės ugnies, kol cukrus ištirps (3-4 min.).

Žingsnis 3

Terijakio padažas Žingsnis 3
Sumaišykite kukurūzų krakmolą su vandeniu ir supilkite į keptuvę su padažu. Palaukite, kol padažas sutirštės, retkarčiais pamaišykite. Kuo ilgiau, tuo tirštesnis bus padažas.

Žingsnis 4

Terijakio padažas Žingsnis 4
Paskutinis žingsnis: įberkite sezamo sėklų ir padažas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, sojų padažo patiekalai, teriyaki, jūsų receptai, česnakų sezonas, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos