Publikavimo data: 2023-09-12
Tinginio receptas
Žingsnis 1
Suminkštinkite sviestą arba margariną (bet neištirpinkite). Sausainius sulaužykite į mažus trupinius arba susmulkinkite mikseriu. Pasiruoškite maistinę plėvelę arba pergamentinį popierių. Patarimas: saldžioms dešrelėms naudokite sausainius, kurie gerai lūžta, o ne trupa.
Žingsnis 2
Paruoškite saldžiosios dešros mišinį. Į formą suberkite sulaužytus sausainius, supilkite ištirpintą sviestą. Lengvai išminkykite masę rankomis. Supilkite kondensuotą pieną, suberkite kakavą, išmaišykite masę.
Žingsnis 3
Baigkite ruošti dešrą. Suformuokite dešrą, suvyniokite į maistinę plėvelę arba kepimo popierių. Dėkite į šaldytuvą 2-2,5 valandoms. Jei masė blogai sulimpa, šiek tiek praskieskite ją pienu.
Žingsnis 4
Prieš pat patiekdami tinginį apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos