Publikavimo data: 2023-12-25
Tingus khachapuri receptas
Chačapuri - gruziniškas pyragas, visiems žinomas dėl savo švelnaus, bet pikantiško skonio. Pagrindinis šio patiekalo ingredientas, žinoma, yra sūris. Chačapuri galima patiekti prie arbatos ar kavos, kaip užkandį, vietoj duonos gaminių prie sriubos ar sultinio. Tinginiai chačapuri paruošiami labai greitai, o skoniu jie nenusileidžia klasikiniams gaminimo variantams.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves, prieskonines žoleles ir vištų kiaušinius bei paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 3
Į kiaušinius supilkite pieną.
Žingsnis 4
Į kiaušinius ir pieną suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 5
Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Sudėkite sūrį į tešlą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 8
Supilkite tešlą į keptuvę.
Žingsnis 9
Khačapuri kepkite po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 10
Supjaustykite chačapuri porcijomis, papuoškite žaliaisiais svogūnais ir pomidorais.
Kategorijos