Tingūs varškės koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-24

Tingūs varškės koldūnai receptas

Jei mėgstate koldūnus, bet nenorite pusę dienos praleisti prie tešlos, kimšti ir formuoti, pasigaminkite tinginių koldūnų iš varškės. Sumaišykite, supjaustykite, išvirkite - 20 minučių, ir sveiki pusryčiai paruošti. Koldūnai yra skanūs ir minkšti - puikus patiekalas, kad vaikai pamėgtų varškę. Tingus koldūnus patiekite su grietine, uogiene arba medumi.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 1
Išmatuokite visus ingredientus. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 2
Varškę pertrinkite per sietelį.

Žingsnis 3

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 3
Persijotus miltus supilkite į gilų dubenį.

Žingsnis 4

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 4
Įmaišykite kiaušinį, cukrų, druską ir ištirpintą sviestą. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 5
Gautą mišinį supilkite į varškę. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 6
Stalą pabarstykite miltais.

Žingsnis 7

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 7
Padėkite tešlą ant stalo ir susukite ją į "dešrą".Jei tešla lipni, pabarstykite ją miltais.

Žingsnis 8

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 8
Virtą "dešrą" supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 9

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 9
Gautus koldūnus meskite į verdantį vandenį.

Žingsnis 10

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 10
Kai tingūs koldūnai plūduriuoja, išimkite juos skepetaite. Paruošta.

Žingsnis 11

Tingūs varškės koldūnai receptas Žingsnis 11
Tingus koldūnus iš varškės patiekite su grietine ir uogiene pagal skonį. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos