Publikavimo data: 2023-12-24
Tingūs varškės koldūnai receptas
Jei mėgstate koldūnus, bet nenorite pusę dienos praleisti prie tešlos, kimšti ir formuoti, pasigaminkite tinginių koldūnų iš varškės. Sumaišykite, supjaustykite, išvirkite - 20 minučių, ir sveiki pusryčiai paruošti. Koldūnai yra skanūs ir minkšti - puikus patiekalas, kad vaikai pamėgtų varškę. Tingus koldūnus patiekite su grietine, uogiene arba medumi.
Žingsnis 1
Išmatuokite visus ingredientus. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Varškę pertrinkite per sietelį.
Žingsnis 3
Persijotus miltus supilkite į gilų dubenį.
Žingsnis 4
Įmaišykite kiaušinį, cukrų, druską ir ištirpintą sviestą. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Gautą mišinį supilkite į varškę. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Stalą pabarstykite miltais.
Žingsnis 7
Padėkite tešlą ant stalo ir susukite ją į "dešrą".Jei tešla lipni, pabarstykite ją miltais.
Žingsnis 8
Virtą "dešrą" supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 9
Gautus koldūnus meskite į verdantį vandenį.
Žingsnis 10
Kai tingūs koldūnai plūduriuoja, išimkite juos skepetaite. Paruošta.
Žingsnis 11
Tingus koldūnus iš varškės patiekite su grietine ir uogiene pagal skonį. Gero apetito.
Kategorijos