Publikavimo data: 2023-12-24
Tortas "Skruzdėlių ūkis" receptas
Puikus receptas saldumynų mėgėjams, kai neturite galimybės ar noro sugaišti daug laiko. Skruzdėlių pyragas greitai ir lengvai paruošiamas, jį galite iš karto patiekti prie arbatos arba laikyti šaldytuve iki patogesnės progos. Galite vartoti bet kokius riešutus: graikinius, žemės riešutus, pekano riešutus, migdolus arba sumaišyti kelias rūšis. Taip pat galite įdėti sultenių arba džiovintų slyvų. Jei norite šokolado skonio, galite imti šokoladinių sausainių arba įberti kakavos miltelių. Išbandykite, eksperimentuokite!
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis sušiltų iki kambario temperatūros. Išmatuokite reikiamą ingredientų kiekį.
Žingsnis 2
Sausainius sulaužykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Riešutus smulkiai sukapokite.Kad riešutai būtų dar aromatingesni, paskrudinkite juos sausoje keptuvėje.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite sausainius, riešutus, ištirpintą sviestą ir kondensuotą pieną.
Žingsnis 5
Visus ingredientus gerai išmaišykite.Kad mišinys neliptų prie rankų, sudrėkinkite rankas vandeniu.
Žingsnis 6
Iš mišinio suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 7
Tortas įspūdingai atrodys ant kakavos miltelių pagalvėlės, papuoškite jį kokoso drožlėmis, graikinių riešutų puselėmis ir mėtos lapeliu. Patiekite su karšta aromatizuota arbata, kakava arba kava.
Kategorijos