Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite avokadą, laimą, daržoves ir žoleles. Nulupkite svogūną ir česnaką. Konservuotas pupeles sudėkite į atskirą indą ir nusausinkite skysčio perteklių. Taip pat paruoškite dvi keptuves.
Žingsnis 2
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies. Kol aliejus įkaista, paruoškite daržoves. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o pomidorus - kubeliais. Tada sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite juos 5 minutes. Po to į keptuvę suberkite pomidorus, raudonėlį ir druską. Mišinį troškinkite dar 5 minutes. Kai keptuvės turinys bus paruoštas, sudėkite konservuotas pupeles, išmaišykite ir palikite ant ugnies dar 3 minutes. Nuimkite įdarą nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite ingredientus. Avokadą perpjaukite į dvi dalis, išimkite kauliuką ir atsargiai pašalinkite minkštimą nuo žievelės. Tada supjaustykite vaisių plonais griežinėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite apskritimais. Perpjaukite laimą per pusę ir išspauskite sultis. Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, pastatykite ją ant ugnies ir palaukite, kol įkais. Tada sudėkite tortilijas ir kepkite po 10 sekundžių iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Paruoškite patiekalą. Paimkite vieną tortiliją, ant jos uždėkite salotų lapą. Įdėkite 2 valgomuosius šaukštus virto faršo su pupelėmis ir kelias skilteles vyšninių pomidorų. Ant viršaus uždėkite avokado griežinėlių ir užpilkite 1 šaukštelį laimo sulčių. Tuomet tortilijos šoninius kraštus užlenkite į vidų, link įdaro. Apatinį tortilijos kraštą užlenkite ir susukite patiekalą į ritinėlį nuo savęs. Pakartokite su visomis tortilijomis.
Žingsnis 5
Šį apetitą žadinantį patiekalą patiekite porcijomis, šiltą arba karštą. Kad buritą būtų lengviau valgyti, suvyniokite jį į foliją ir perpjaukite skersai į dvi dalis.