Tortilija su avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Tortilija su avokadu

Gaminimo laikas
40 min.

Ingredientai (11)

Porcijos
6
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tortilija su avokadu Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite avokadą, laimą, daržoves ir žoleles. Nulupkite svogūną ir česnaką. Konservuotas pupeles sudėkite į atskirą indą ir nusausinkite skysčio perteklių. Taip pat paruoškite dvi keptuves.

Žingsnis 2

Tortilija su avokadu Žingsnis 2
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies. Kol aliejus įkaista, paruoškite daržoves. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o pomidorus - kubeliais. Tada sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite juos 5 minutes. Po to į keptuvę suberkite pomidorus, raudonėlį ir druską. Mišinį troškinkite dar 5 minutes. Kai keptuvės turinys bus paruoštas, sudėkite konservuotas pupeles, išmaišykite ir palikite ant ugnies dar 3 minutes. Nuimkite įdarą nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 3

Tortilija su avokadu Žingsnis 3
Paruoškite ingredientus. Avokadą perpjaukite į dvi dalis, išimkite kauliuką ir atsargiai pašalinkite minkštimą nuo žievelės. Tada supjaustykite vaisių plonais griežinėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite apskritimais. Perpjaukite laimą per pusę ir išspauskite sultis. Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, pastatykite ją ant ugnies ir palaukite, kol įkais. Tada sudėkite tortilijas ir kepkite po 10 sekundžių iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Tortilija su avokadu Žingsnis 4
Paruoškite patiekalą. Paimkite vieną tortiliją, ant jos uždėkite salotų lapą. Įdėkite 2 valgomuosius šaukštus virto faršo su pupelėmis ir kelias skilteles vyšninių pomidorų. Ant viršaus uždėkite avokado griežinėlių ir užpilkite 1 šaukštelį laimo sulčių. Tuomet tortilijos šoninius kraštus užlenkite į vidų, link įdaro. Apatinį tortilijos kraštą užlenkite ir susukite patiekalą į ritinėlį nuo savęs. Pakartokite su visomis tortilijomis.

Žingsnis 5

Tortilija su avokadu Žingsnis 5
Šį apetitą žadinantį patiekalą patiekite porcijomis, šiltą arba karštą. Kad buritą būtų lengviau valgyti, suvyniokite jį į foliją ir perpjaukite skersai į dvi dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai