Publikavimo data: 2023-12-24
Uogų keksiukai receptas
Tešla nesudėtinga, bet skani. Įdarui galite naudoti šviežias arba šaldytas uogas.
Žingsnis 1
Maišytuvu išplakite 2 kiaušinius ir cukrų.
Žingsnis 2
Ištirpinkite margariną.
Žingsnis 3
Į kefyrą įberkite sodos.
Žingsnis 4
Kiaušinius, išplaktus su cukrumi, sodą sumaišykite su kefyru ir atvėsusiu ištirpintu margarinu, suberkite miltus.
Žingsnis 5
Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Į tešlą suberkite uogas. Aš naudojau atitirpintus juoduosius serbentus.
Žingsnis 7
Tešlą paskirstykite į formeles, bet galite naudoti ir vieną didelę formą. Palikite vietos tešlai pakilti.
Žingsnis 8
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 9
Dėl uogų keksiukai būna skanūs ir sultingi.
Kategorijos