Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-12-25

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas

Vaisių salotos su sviesto kremu - apetitiškas ir sveikas patiekalas. Pagrindinis patiekalo ingredientas - švieži ir konservuoti vaisiai, kuriuos galite keisti priklausomai nuo metų laiko. Ypatingo subtilaus skonio salotoms suteikia grietinėlės sūrio kremas ir karamelizuoti žemės riešutai. Salotos turėtų būti patiekiamos kreminėse arba didelėse vyno taurėse. Jei norite, į salotas taip pat galite įdėti sausainių gabalėlių arba šokolado drožlių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas Žingsnis 1
Nuplaukite vaisius, patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir paruoškite darbo paviršių.

Žingsnis 2

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas Žingsnis 2
Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bananą ir apelsiną.

Žingsnis 3

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas Žingsnis 3
Vaisius sudėkite į desertinę grietinėlę.

Žingsnis 4

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas Žingsnis 4
Paruoškite sviestinį kremą. Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, grietinę ir cukrų iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Vaisių salotos po sviestiniu kremu receptas Žingsnis 5
Vaisius aptepkite kremu, o salotas pabarstykite karamelizuotais žemės riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos