Publikavimo data: 2023-09-11
Vištienos guliašas su grietine
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite ilgomis, maždaug vienodomis juostelėmis.Vištieną guliašui galima naudoti bet kokią: blauzdas, šlauneles, krūtinėlę. Vienintelis dalykas - mėsą reikės nupjauti nuo kaulų. vištienos filė šiuo požiūriu yra gana patogus produktas, nereikia nieko nupjauti, mėsa yra paruošta naudoti. Be to, vištienos filė tinka tiems, kurie ypatingai seka savo figūrą, nes ši mėsa yra labai dietinė.
Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies tris minutes kepkite vištienos juosteles. Įpilkite du ar tris šaukštus augalinio aliejaus. Vištienai kepti galite naudoti bet kokį augalinį aliejų: saulėgrąžų, alyvuogių ar net kukurūzų.
Žingsnis 3
Paruoškite daržoves kepimui: morką sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę prie vištienos sudėkite daržoves. Galite įpilti dar šaukštą aliejaus, kad daržovės nesviltų prie keptuvės.
Žingsnis 5
Mėsą ir daržoves troškinkite apie 15 minučių, tada įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 6
Pabarstykite kepinį keliais šaukštais miltų, supilkite grietinę. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol sutirštės. miltai greitai sutirštės ir po dviejų trijų minučių turėsite puikų vištienos guliašą.
Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą patiekite karštą.
Žingsnis 8
Vištienos guliašas puikiai tinka su bet kokiu garnyru.
Kategorijos