Publikavimo data: 2023-09-16
Vištienos ir anakardžių salotos
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Nuplaukite ir nusausinkite vynuoges, saliero stiebą, laimą ir mėtą. Sutarkuokite laimo žievelę ir išspauskite sultis. Anakardžius ir graikinius riešutus apvoliokite sausoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kepkite vištienos filė 1 valgomajame šaukšte augalinio aliejaus keptuvėje 15 minučių, tada atvėsinkite. Saliero stiebą supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą ir paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, laimo žievelę ir sultis, augalinį aliejų ir druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Salotinėje sumaišykite keptos vištienos gabalėlius, salierų stiebų griežinėlius, vynuoges, anakardžius ir laimo padažą. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 4
Paruoštas salotas sudėkite į gilią lėkštę, papuoškite graikiniais riešutais ir mėtų lapeliais.
Kategorijos