Vištienos ir anakardžių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2023-09-16

Vištienos ir anakardžių salotos

Gaminimo laikas
25 min.
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos ir anakardžių salotos Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Nuplaukite ir nusausinkite vynuoges, saliero stiebą, laimą ir mėtą. Sutarkuokite laimo žievelę ir išspauskite sultis. Anakardžius ir graikinius riešutus apvoliokite sausoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Vištienos ir anakardžių salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kepkite vištienos filė 1 valgomajame šaukšte augalinio aliejaus keptuvėje 15 minučių, tada atvėsinkite. Saliero stiebą supjaustykite mažais griežinėliais.

Žingsnis 3

Vištienos ir anakardžių salotos Žingsnis 3
Paruoškite padažą ir paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, laimo žievelę ir sultis, augalinį aliejų ir druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Salotinėje sumaišykite keptos vištienos gabalėlius, salierų stiebų griežinėlius, vynuoges, anakardžius ir laimo padažą. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 4

Vištienos ir anakardžių salotos Žingsnis 4
Paruoštas salotas sudėkite į gilią lėkštę, papuoškite graikiniais riešutais ir mėtų lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos